Sprijinim elevii premianti

In dorinta noastra de a sprijini educatia, am realizat un proiect dedicat copiilor saraci dar care au rezultate extraordinare la invatatura.

Am organizat o tabara la munte cu scopul de a-i stimula si de a le aduce o bucurie copiilor care nu au vazut muntele pana acum. A fost premiul nostru pentru rezulatele extraordinare pe care le au la invatatura.

Am format un grup de 50 de copii din toata Romania, i-am cazat la o pensiune  in Busteni si le-am aratat frumusetile Romaniei. De asemenea am facut o serie de activitati cu ei: am tras cu arcul, am sarit cu sacul, am facut intreceri, am invatat ce inseamna o trusa de supravietuire, am invatat cum sa urcam pe munte corect, am invatat sa pretuim si sa protejam natura, am invatat sa traim sanatos.

I-am vazut extrem de fericiti si de mandri caci ei au castigat aceasta excursie prin munca lor.

Suntem fericiti ca am reusit sa le aratam locuri in care nu ar fi ajuns poate niciodata. Sunt copii buni, copii care invata mult, copii care au probleme fizice, care au o viata grea, de-abea au ce manca, cu parinti bolnavi, saraci, handicapati, si in ciuda tuturor acestor oprelisti ei au ales sa invete, fara un sprijin din partea parintilor, ceea ce este de admirat la un copil!

Sprijiniti educatia alaturi de noi! Sprijiniti copiii care vor sa invete! Ei sunt viitorul!

 

img_9432 img_9443 img_9463 img_9472 img_9475

Categorii: 2016,Proiecte