Sprijinim educația & elevii premianți – ediția II

img_0980
De ce facem: În dorința noastră de a sprijini educația, demarăm și anul acesta proiectul dedicat copiilor săraci dar care au rezultate extraordinare la învățătură!

Ce facem: Premianții vor avea parte de o tabără de vis la munte și nu oriunde ci la Cabana Padina.

Pe lângă locurile deosebite pe care le vor vedea și vizita vom face o serie de activități cu ei: tras cu arcul, sărit cu sacul, întreceri, vom învăța ce înseamnă o trusă de supraviețuire, vom învăța cum să urcăm pe munte corect, să prețuim și să protejăm natura, să trăim sănătos.

Ce este deosebit: Ca să conștientizeze mai bine rezultatele copiilor, ca să îi sprijine mai mult pe viitor, părinții vor fi invitați de copii să meargă cu ei ca să aibă împreună o experiență completă.

CE POȚI FACE TU? Cunoști un copil premiant din clasele IV-VIII care are o situație grea în familie, este orfan, dar totuși reușește să aibă rezultate extraordinare?

Suntem fericiți că am reușit în ediția anterioară să le arătăm locuri în care nu ar fi ajuns, poate, niciodată. Sunt copii buni, copii care învață mult, copii care au probleme fizice, care au o viață grea, de-abia au ce mânca, cu părinți bolnavi, săraci, handicapați, și în ciuda tuturor acestor opreliști ei au ales să învețe, fără un sprijin din partea părinților, ceea ce este de admirat la un copil!

I-am văzut extrem de fericiți și de mândri căci ei au câștigat această excursie prin munca lor.

Sprijiniți educația alături de noi! Sprijiniți copiii care vor să învețe! Ei sunt viitorul!

Categorii: 2018,Proiecte