Sprijin pentru copiii din Peris

Situatia copiilor din Peris este foarte trista. Au nevoie de mancare!Noi, cei din ONG Impreuna Vom Reusi am fost foarte socati cand am auzit despre situatia lor dezastruasa . Ne-am decis sa strigam dupa ajutor!

Prietenii nostri de la Kaufland,sunt cei care au fost alaturi de noi si de nevoile primare ale copiilor si in alte situatii(sarbatorile de iarna).Astfel, am incarcat o duba oferita ca si transport de DPS Ilfov ,cu dulciuri variate,faina,orez,paste fainoase,cereale,mezeluri,produse de panificatie,detergenti,bauturi racoritoare,produse de igiena de la sapun,sampon pana la paste si periute de dinti si,evident,cateva jucarii.
Nu stiu daca ar trebui sa va doresc sa traiti vreodata sentimentele pe care le avem noi in momentul intrarii pe poarta unui centru de copii.In putine cuvinte el se poate povesti cum copiii alearga spre noi cuprinsi de o dorinta enorma si o nerabdare pe masura sa vada ce le-am adus.Chipurile lor arata ceea ce cu greu se poate exprima in cuvinte-numai zambete pline de speranta, dar triste.
In timpul descarcarii produselor aduse,copiii se uitau in duba ca si cum ar fi fost tolba lui Mos Craciun.Astfel, mare parte din dulciuri,sucuri si jucarii au fost oferite imediat.In orele ce au urmat am discutat cu copiii despre situatia lor.Am intalnit multi frati in interiorul centrului Peris care sunt foarte fericiti din cauza ca au macar o ramasita de familie biologica alaturi de ei.
Povestile lor sunt multe:unii sunt bolnavi,unii merg la cursuri extra-scolare,canta la chitara sau in corul Bisericii din sat,dar cu totii isi petrec vacantele in lacul de langa centru jucandu-se cu cateii din jurul proprietatii.
Cei de la Kaufland ne-au surprins in timpul vizitei la Peris cu un nou transport de produse aduse de Daniel si am decis sa mergem la Tancabesti unde am gasit un centru cu 40 de copii cu mari probleme locomotorii si psihice.Aici marea bucurie a copiilor a reprezentat-o cutia de ciocolata calda.Atat!Doar atat!
DSC04347_1 DSC04354_1

Categorii: 2012,Proiecte