Piesa de teatru „O poveste de Craciun „

Vine Craciunul! Cine vrea sa traiasca “O poveste de Craciun”? Va invitam sa intrati in castelul lui Mos Craciun unde va asteapta spiridusii pentru a trai impreuna aventurile din Camera de Productie si Camera de citit scrisori. Pasiti alaturi de noi in lumea de basm a copilariei! Sa fim din nou copii alaturi de copilasii din centrele de plasament “The Door” si “Mia’s Children” si de actorii: Mihai Hurduc, Georgiana Vratiu, Laura Dolis, Ayana Ionescu. Copiii pasesc in fata voastra cu mult curaj, pentru a va arata cum arata lumea lor.

Pe 11 decembrie ora 19.30 si 13 decembrie ora 18.00 la Sala Studio a Universitatii Nationale de Muzica (Conservator).

Piesa scrisa de Laura Dolis. Avem si o surpriza pentru voi, dupa piesa urmeaza povestea Acul si Barosul (actori:Alex Bugnariu si Silviu Alex) Pret intrare: 35 lei- un cadou pentru voi si pentru copii! Copiii isi doresc mult sa fie sala plina! Cu banii stransi ii ducem intr-o excursie pentru a descoperi si ei lumea.

Feedbackul a fost extraordinar, oamenii au fost incantati de copii si de performanta lor. Au pasit pe scena in fata reflectoarelor si v-au aratat cine sunt ei de fapt: copii minunati, talentati, plini de iubire si extrem de fericiti ca au venit oameni sa ii vada.

Multumim ca ati venit! Va asteptam si la anul!


o poveste de craciun

Categorii: 2015,Proiecte