Piesa de teatru „Opriti timpul!” eveniment caritabil

Este al saselea an in care de Craciun ne bucuram alaturi de voi de o piesa de teatru jucata de copiii din centrele de plasament. Anul acesta piesa este o combinatie furtunoasa intre interventia ingerilor, repetarea zilelor si identitatile false de pe Instagram.

Sunt zile cand ai impresia ca timpul trece prea repede si nu reusesti sa termini taskurile? Parca timpul se comprima..
Piesa de teatru “Opriti timpul” ofera o imagine pe care multi dintre noi o proiectam in anumite zile mai aglomerate. Timpul se opreste. Dar se opreste cu un scop: acela de a deveni mai buni, de a ne descoperi pe noi insine.
“Cine sunt eu?” este intrebarea la care personajul principal Costi isi raspunde dupa 3 zile in care traieste aceeasi zi.

Este Jucata de copiii din centrele de plasament Mia’s Children si The Door, regizata de o regizoare celebra Cameia Popa (castigatoare a numeroase premii ) si scrisa de Laura Dolis ( persoana ce va scrie acum) in data de 7 decembrie si 8 decembrie ora 19.00 la Comservator (Facultatea de Muzica).
Noi suntem alaturi de ei din octombrie, atunci incep repetitiile, si repetam de 3 ori /saptamana. Acesti copii isi depasesc conditia si limitele impuse de societate in fiecare an.
Prezenta voastra si aplauzele de la final sunt cel mai frumos cadou de Craciun, Bineinteles le place si ciocolata, n-as putea sa mint, dar ciocolata nu poate inlocui aplauzele. Este acel moment in care stau pe scena, cortina este trasa, mai sunt 20 minute si incepe piesa, ei s se uita in sala “A venit lumea sa ne vada?” si daca sala este plina emotiile lor cresc “au venit!! Trebuie sa fim buni in fata a 300 de oameni” dar daca…sala nu este plina emotiile scad spre tristete “Nu au venit…nu vor sa ne vada..nu am fost buni anul trecut”. Daca intrebi orice copil care a lucrat cu noi la piesa de teatru vei avea surpriza unui raspuns la care nu te astepti.
„Ce -ti doresti de Craciun?”
„sa vina lumea sa ne vada si sa fim atat de buni incat sa le placa si sa ne aplaude”
Anul acesta a avut un succes enorm, as putea spune cel mai mare succes de pana acum. Sala a fost plina, 300 de oameni vineri si 300 de oameni sambata au venit sa ii vada pe copii, sala s-a ridicat in picioare si a aplaudat puternic la final, ba chiar a aplaudat in timpul piesei anumite replici care i-au impresionat.
Am primit felicitari de la persoane publice, din media, de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov.
Cei 18 copii s-au dezbracat de emotii si au aparut in fata publicului asa cum sunt ei in realitate, nise copii minunati, care se confrunta cu problemele varstei, scolii, societatii.
Din banii de bilete in februarie ii vom duce la o bine meritata tabara de ski.
Daca vrei sa sprijini copiii donatiile se fac in contul

Cont Ron ING: RO88 INGB 0000 9999 0383 8102

Copiii va transmit toata iubirea lor!

Categorii: 2018,Proiecte