O Masa Calda Pentru Oamenii Nevoiasi

10987380_717913998306713_9018935664086344874_nSambata, 07.02.2015, ONG-ul „Hai sa ajutam”, a reusit sa ofere resursele necesare pentru pregatirea mesei de pranz pentru locatarii Azilului de batrani si centrul de urgenta Odai. Voluntarii ONG-ului au gatit impreuna cu personalul Azilului. Cu aceasta ocazie, unul dintre copiii centrului de plasament the Door, a avut sansa sa fie bucatar. Acesta a terminat cursul de bucatar Horeca, curs sponsorizat de Hai sa Ajutam in 2014, in cadrul proiectului anual „Scoala de Aptitudini”.

A fost o zi pozitiva, plina de dragoste, am avut sansa sa intalnim oameni minunati. Dorim sa multumim personalului Azilului de batrani si centrul de urgenta Odai, fara care nu ne-am fi descurcat atat de bine. Aceste persoane gatesc zi de zi pentru 250 de oameni si o fac cu mult devotament pentru batranii care locuiesc la acest centru.

Bilantul acestui proiect: oameni minunati intalniti, multa dragoste, o experienta minunata! De asemenea am vazut batrani plangand si spunand ca nu au mai mancat de mult o masa asa consitenta si gustoasa. Am aflat ca in ciorba lor se pun de 5 ori mai putine legume decat ar trebui, nu se folosesc niciodata condimente pentru ca sunt prea scumpe iar carnea este ceva rar. Meniul nostru a avut 3 feluri de mancare si batranii au primit chiar si desert.

Pentru acest proiect a fost necesara o investitie de aproximativ 2.100 lei.

Multumim voluntarilor Hai sa Ajutam! De asemenea, le multumim tuturor care au facut acest lucru posibil. Suntem incantati ca intr-un timp atat de scurt, au existat oameni care au raspunsul pozitiv la initiativa noastra si ne-au ajutat, donand alimente necesare pranzului si numerar. Multumim Cristina S., Alina S.,Ioana I., Ruxandra B.  pentru donatiile facute.

ONG-ul nostru nu se opreste aici, speram sa reusim sa mai oferim oamenilor nevoiasi mese calde si dorim sa facem acest lucru cel putin o data pe luna.
Facem apel cu aceasta ocazie catre toti cei care doresc sa ne ajute cu alimente/bani astfel incat sa putem face fericiti cat mai multi oameni nevoiasi. Astfel, oricine doreste poate dona alimente (neperisabile) asociatiei precum si bani in contul deschis la ING: RO88 INGB 0000 9999 0383 8102 cu mentiunea ca la tranzactie sa treceti CANTINA SOCIALA. Rezultatele donatiilor dumneavoastra vor fi facute publice pe pagina de facebook Hai sa ajutam.ro .

O sa postam din timp cand o sa fie urmatoarea actiune, care este meniul si bugetul alocat acestui eveniment astfel incat sa putem strange cele necesare cu ajutorul tuturor celor care doresc sa ne ajute in acest minunat proiect.

Multumim tuturor pentru ajutor si nu uitati, impreuna putem crea o lume mai frumoasa!

Categorii: 2015,Proiecte