Proiectul GENERAȚII ÎMPREUNĂ

Ce se întâmplă cu părinții noștri când îmbătrânesc? Devin bunici… și unii… sunt uitați… și sfârșesc la centrul de bătrâni.

Cea mai mare bucurie a lor este să fie înconjurați de copii, de nepoți.

Asociația Hai să Ajutăm a făcut acest lucru posibil!

Am creat proiectul: Generații Împreună, proiect UNIC în România.

Am adus împreună copiii din centrele de plasament lângă bătrânii din cel mai mare centru de bătrâni din București prin jocuri, zâmbete, îmbrățișări și multă dragoste, ceea ce le lipsește amândurora.

Pentru o zi copiii au simțit dragostea unui bunic și bătrânii au trăit iubirea dăruită liber și sincer de către copii.

Cum am reușit asta?

Două echipe de copii vor concura sprijiniți de voluntarii Hai Să Ajutăm că să găsească comoara care o să fie ascunsă într-un… centru de bătrâni!

Că să obțină indiciile pentru găsirea comorii, copiii vor trebui să treacă de probe sportive dar și de probe ”speciale” puse în scenă cu ajutorul bătrânilor și care îi vor solicita fizic, mental și emoțional.

Pentru probele sportive am apelat la ajutorul prietenilor de la Supertabere care le-au pregătit activități super interesante!

Prima acțiune a avut loc pe 10 August însă dorim ca această activitate să se desfășoare în fiecare weekend și să implicăm cât mai multe case de copii și centre de bătrâni din toată România.

Avem nevoie de ajutorul vostru ca să reușim să strângem fondurile necesare desfășurării proiectului, în jur de 1500 lei pentru o acțiune (include și transport, apă, sucuri, dulciuri pentru copii).

Fii printre temerarii acestui proiect unic făcând click pe butonul de Donează, poți face parte din acest minunat proiect. Se poate dona cu cardul simplu și ușor prin procesare 100% securizată de Mobilpay.

Dacă îți este mai comod prin transfer, poți dona direct în contul bancar deschis la: ING:RO88 INGB 0000 9999 0383 8102

Și nu uitați, NUMAI ÎMPREUNĂ putem reuși, fără voi, ideile noastre rămân doar… idei.

Pentru unii dintre bătrâni pot fi ultimele clipe de fericire, ultimele clipe înconjurați de energia copiilor.

Echipa Hai Să Ajutăm

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorii: 2019,Proiecte în curs de realizare