Caravana rechizitelor ediția 3

Campania noastră de ajutor pentru educație are loc anual în luna septembrie înainte de începerea școlii și ne axăm pe familiile sărace din zonele rurale.

În 2017 am avut ambiția să ajutăm 3000 de copii din zonele: Dobrogea, Călărași, Ialomița, Ilfov, Dolj, Prahova, Hunedoara. I-am ajutat să meargă la școală au primit un ghiozdan echipat deja cu tot ce au nevoie: creioane, caiete, penar, pixuri etc.

Copiii, împreună cu părinții și chiar cadrele didactice, ne-au așteptat cu trandafiri, cu prăjituri, cu un zâmbet luminos și cu o bucurie care ne-a umplut sufletul de lumină. Au primit ghiozdanele, s-au uitat în ele și s-au bucurat de penarele colorate, de stilouri. Părinții lor nu își permit să le cumpere stilouri sau caiete pe care să pot scrie.

Astfel de familii au traiul foarte greu, părinții se chinuie să pună mâncare pe masă și să repare casa, să aibă un WC (sunt mulți care nu au), caietele și educația sunt pe ultimul loc.

Așadar vă întreb de ce să privăm acești copii de educație ? De un viitor? Ei pot mai mult decât să muncească pământul, dar dacă nu au sprijin, măcar material, nu se vor dezvolta niciodată.

O parte din ei nici nu se duceau la școală căci nu aveau caiete pe care să scrie și le era rușine.

Dacă doriți să sprijiniți campania noastră anuală ”Caravana rechizitelor”, vă așteptăm cu drag cu donații sau voluntariat.

Adresele, mailul, telefonul și contul le găsiți pe pagina de CONTACT.

De sprijinul vostru depinde educația a câtor mai mulți copii.

 

IMG_7587 IMG_6092 IMG_7645 IMG_7592 IMG_7581 IMG_1361 IMG_1348 IMG_1317 IMG_1302

Categorii: 2017,Proiecte