Ajutoare pentru copiii saraci

Noi românii ne-am obișnuit încă de mici (căci așa este cultura la noi) să avem multă mâncare pe masă de Crăciun și de Paște. De multe ori chiar se întâmplă să ne fie rău căci mâncăm prea mult ca să nu supărăm gazda care a gătit 2 zile și a investit atâta energie și timp în mâncare.

Sunt multe familii sărace cu mulți copii ce locuiesc în sate au condiții grele de trăi și nu reușesc să ofere copiilor decât minimul necesar și acesta destul de greu. Noi am decis să ajutăm acești copii săraci, să simtă și ei măcar de Paște și de Crăciun spiritul sărbătorii.

Anul acesta cu ocazia Paștelui am ajutat 90 de copii din comuna Ciuperceni, și alte familii sărace din Hunedoara (5 copii), Sălaj (4copii), Lehliu Gară (5 copii), Prahova (3 băieți) , Lugoj (14 copii)

Am decis să ajutăm copiii care sunt departe de ONG-uri, sunt în sate sărace unde nu ajung ajutoarele atât de ușor.

Le-am trimis alimente (zahăr, orez, făină, conserve, cozonaci, salam și alte preparate din carne, prăjituri, ciocolată..) rechizite pentru școală și haine. Toate acestea cu ajutorul vostru al donatorilor noștri cărora dorim să le mulțumim pe această cale pentru sprijinul adus în proiectele noastre.

Unele pachet le-am trimis prin curier, iar în Ciuperceni și Lehliu am fost personal. Pot să vă spun că bucuria copiilor a fost extrem de mare! S-au bucurat de fiecare lucru pe care l-au primit și ne-au umplut inima de bucurie.

Poveștile familiilor sunt diferite, în Prahova este un bunic care crește 3 băieți ai căror părinți au murit, în Lehliu este o familie minunată a căror părinți mi-au plăcut foarte mult, am simțit multă iubire în ochii lor și multă fericire, chiar dacă sunt foarte săraci și locuiesc toți într-o cameră sunt uniți. Ei s-au mutat acolo deoarece unde stăteau înainte în comun cu altă familie erau multe certuri violențe și afectau copiii și dezvoltarea lor și au decis să se mute chiar dacă acolo femeia nu și-a mai găsit ce să muncească (ea era vânzătoare) fiind un sat foarte mic și sărac dar consideră că măcar copiii sunt în siguranță acum. Am primit cadou narcise din grădina lor , au vrut neapărat să dea și ei ceva în schimb, ceea ce pe mine personal m-a impresionat.

În Hunedoara este o familie cu 5 copii, unul din ei are epilepsie și mama trebuie să supravegheze copilul, tatăl muncește cu ziua. Este o familie credincioasă și foarte respectuoasă.

Sunt multe familii sărace în această țară , șansele să îi putem sprijini cu ajutoare pe toți sunt foarte mici , dar cu ajutorul vostru putem măcar să ajutăm câțiva.

Dacă simțiți nevoia de a ajuta și în cursul anului nu doar de sărbători noi suntem aici și vă sprijinim (haine, alimente…etc)

Sau dacă nu aveți timp disponibil și doriți să donați pentru o anumită familie aici este contul nostru, cu mențiunea la donații pentru ce anume doriți să donați.

Cont Ron ING: RO88 INGB 0000 9999 0383 8102

Accesați pagina cu mai multe modalități de a dona:
DONEAZĂ

Categorii: 2018,Proiecte