Ajutoare pentru copiii saraci

Noi romanii ne-am obisnuit inca de mici (caci asa este cultura la noi) sa avem multa mancare pe masa de Craciun si de Paste. De multe ori chiar se intampla sa ne fie rau caci mancam prea mult  ca sa nu suparam gazda care a gatit 2 zile si a investit atata energie si timp in mancare.

Sunt  multe familii sarace cu multi copii ce locuiesc in sate au conditii grele de trai si nu reusesc sa ofere copiilor decat minumul necesar si acesta destul de greu. Noi am decis sa ajutam acesti copii saraci, sa simta si ei macare de Paste si de Craciun spiritul sarbatorii.

Anul acesta cu ocazia Pastelui am ajutat 90 de copii din comuna Ciuperceni, si alte familii sarace din Hunedoara (5 copii), Salaj (4copii), Lehliu Gara (5 copii), Prahova (3 baieti) , Lugoj (14 copii) …

Am decis sa ajutam copiii care sunt departe de ONG-uri, sunt in sate sarace unde nu ajung ajutoarele atat de usor.

Le-am trimis alimente (zahar, orez, faina, conserve, cozonaci, salam si alte preparate din carne, prajituri, ciocolata..) rechizite pentru scoala si haine. Toate acestea cu ajutorul vostru al donatorilor nostril carora dorim sa le multumim pe aceasta cale pentru  sprijinul adus in proiectele noastre.

Unele pachet le-am trimis prin curier, iar in Ciuperceni si Lehliu am fost personal. Pot sa va spun ca bucuria copiilor a fost extrem de mare! S-au bucurat de fiecare lucru pe care l-au primit si ne-au umplut inima de bucurie.

Povestile familiilor sunt diferite, in Prahova este un bunic care creste 3 baieti ai caror parinti au murit, in Lehliu este o familie minunata a caror parinti mi-au placut foarte mult, am simtit multa iubire in ochii lor si multa fericire, chiar daca sunt foarte saraci si locuiesc toti intr-o camera sunt uniti. Ei s-au mutat acolo deoarece unde stateau inaintel a comun cu alta familie erau multe certuri violente si afectau copiii si dezvoltarea lor si au decis sa se mute chiar daca acolo femeia nu si-a mai gasit ce sa munceasca (ea era vanzatoare) fiind un sat foarte mic si sarac dar considera ca macar copiii sunt in siguranta acum. Am primit cadou narcise din gradina lor , au vrut neaparat sa dea si ei ceva in schimb, ceea ce pe mine personal m-a impresionat.

In Hunedoara este o familie cu 5 copii, unul din ei are epilepsie  si mama trebuie sa supravegheze copilul, tatal munceste cu ziua. Este o familie credincioasa si foarte respectuasa.

Sunt multe familii sarace in aceasta tara , sansele sa ii putem sprijini cu ajutoare pe toti sunt foarte mici , dar cu ajutorul vostru putem macar sa ajutam cativa.

Daca simtiti nevoia de a ajuta si in cursul anului  nu doar de sarbatori noi suntem aici si va sprijinim (haine, alimente…etc)

Sau daca nu aveti timp disponibil si doriti sa donati pentru o anumita familie  aici este contul nostrum, cu mentiunea la donatii pentru ce anume doriti sa donati

Cont Ron ING: RO88 INGB 0000 9999 0383 8102

Categorii: 2018,Proiecte