Copiii actori merg la ski

In urma piesei de teatru din decembrie, din biletele vandute, copiii isi primesc recompensa visata: tabara de ski.
Efortul copiilor s-a transformat în bucurie weekendul trecut, la Bușteni, unde actorii din piesa de teatru „Opriți timpul!” au profitat la maximum de vremea frumoasă și de pârtia numai bună de schiat.
Vineri dimineață, la ora 7, copiii așteptau cu nerăbdare plecarea, întrebând: „La cât ajungem? Mergem pe pârtie imediat cum am sosit, nu-i așa?”.
Pe drum, emoțiile deveneau din ce în ce mai puternice și, stând în trafic, întrebările s-au transformat în: „Of, dar mai avem mult?!”
Odată ajunși la munte, ca prin magie, am umplut pârtia!
Unii mai pricepuți, alții mai „stângaci”, ne-am bucurat împreună de zăpadă, am căzut, am zâmbit, ne-am ridicat și am mers mai departe. Exact ca în viață! Și, respectând firul poveștii din piesa de teatru, timpul s-a oprit pentru noi. Sâmbătă, după o zi plină, am petrecut împreună, am dansat și am cântat, ca o adevărată familie!
În cea de a treia zi, magia a continuat și nu am plecat acasă fără a merge încă un pic pe pârtie. Emoțiile s-au accentuat și mai tare odată cu plecarea. Un amalgam de sentimente ne-a cuprins pe toți, dorind parcă se ne întoarcem.
Două zile de punere în scenă a piesei de teatru și luni întregi de muncă s-au transformat în trei zile de bucurie pentru copii și de lecții de viață pentru noi, adulții. Copilărind cu ei, ne dăm seama că toate lucrurile au rostul lor în viață și că singurii care ne pot opri din a fi fericiți suntem…noi.
Vă mulțumim tuturor celor care au participat la piesa de teatru și i-au susținut pe copiii din centrele de plasament ca munca lor să aibă un rezultat remarcabil! Vă așteptăm cu drag și anul acesta!

Categorii: 2019