1iunie la Sf.Nicolae si Pinocchio impreuna cu sponsor B.A.T.

10418283_592628024168645_3220014532819769652_nIn zilele de 31 mai si 1 iunie voluntarii H.S.A. impreuna cu sponsorul B.A.T. au fost la centrele Sf. Nicolae si Pinochio din sectorul 1.Multumim tuturor celor implicati! 🙂

La Sf Nicolae au fost donate carti pentru a ajuta la construirea unei biblioteci. De asemenea fiecare copil a primit si o punga cu dulciuri si fructe.
Impreuna cu administratorul Marina, am descoperit realizarile copiilor din ultima perioada, am vizitat casa de copii si sala de sport dar in acelasi timp am aflat de dorinta lor de a avea o sala amenajata pentru olarit deoarece copiilor le place foarte mult aceasta activitate. Ne bucuram foarte mult ca au inclinatii spre arta si ca vor sa isi consume energia cultivand in acelasi timp simtul artistic.
ONG-ul Hai Sa Ajutam le promite acestor micuti ca va face o campanie ulterioara de strangere de fonduri pentru amenajarea acestei sali de olarit dar si pentru continuarea amenajarii bibliotecii.

La Pinochio, fiecare copil a scris in prealabil o scrisoare cu ceea ce si-ar dori de ziua copilului, cu speranta ca nu o sa fie uitati si ca dorintele lor o sa fie indeplinite.
Cu sprijinul Christinei Codreanu, HR la BAT careia ii multumim foarte mult pentru tot ce a facut si care si-a mobilizat angajatii pentru a face acest gest caritabil de 1 Iunie, scrisorile lor au ajus pe maini bune. Si astfel pe de ziua copilului, voluntarii H.S.A. impreuna cu Christina si cativa colegi au fost la Pinochio si fiecare copil a primit cadourile mult visate . Au fost donate dulciuri, produse de igiena, rechizite, incaltaminte, fructe, haine si multe articole sportive.

Categorii: 2014,Proiecte