Cazuri disponibile ”Fii și tu un îngeraș”

1. Daniela

Daniela este o adolescentă de 16 ani, muncitoare și cu vise mari. Este elevă în clasa aXI și momentan se află în grija centrului de plasament Floare de Colț, din Târgoviște.
Este o fată foarte ambițioasă, care iubește să scrie și visează să ajungă, la un moment dat, o mare scriitoare. 🙂
Până să ajungă acolo, Daniela trebuie să stăpânească la perfecție gramatica și limba română și să studieze content writing și copywriting. Vrea să facă din pasiunea ei și o meserie, iar pentru asta are nevoie de ajutor.
Dacă vrei s-o ajuți pe Daniela să-și îndeplinească visul și să prindă experiență până când vă putea face din pasiunea ei o meserie, devino îngerașul ei păzitor și susține-i educația.

Pentru început Daniela are nevoie de meditații la limba română, iar suportul pentru ea presupune o taxă lunară de 320 lei.

2. Ionuț

Ionuț este elev în clasa a XI-a, la Liceul Mihail Sadoveanu din București, are 17 ani și de 11 ani se află în grija Fundației Metropolis. Este pasionat de robotică și pentru a-și îndeplini visul, acela de a avea o carieră în acest domeniu, el trebuie să urmeze Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică din cadrul Politehnicii București. Pentru asta Ionuț are nevoie să se pregătească temeinic la matematică, informatică și fizică.

Ionuț ne- a promis că dacă îl vom ajuta să găsească un “îngeraș păzitor” care îl va susține cu meditațiile la fizică, el va face tot posibilul să se pregătească singur la matematică și informatică.

Suportul pentru el presupune o taxă lunară de 320 lei/ lună.

3. Viorel

De când mă știu am dorit să-mi depășesc condiția, să-mi refac traseul destinului meu hotărât de alții și nu de divinitate, am dorit să fiu un ”EU’’ în alte ”haine”.

Așa începe scrisoarea lui Viorel către noi. Viorel este un tânăr deosebit, un adevărat luptător, care și-a trăit copilăria în diferite centre de plasament. Acum este student în Iași, la cea de-a doua facultate pe care o urmează. Este un student exemplar, iar timpul liber și-l împarte între distribuitul flyer-elor, un job care îl ajută să se susțină financiar și învățatul pentru licență. Cea de-a doua facultate pe care a ales să o urmeze este cea de Asistență Socială, pentru că își dorește foarte mult să întoarcă ajutorul primit și să ajute și el, la rândul lui, pe cei care au o situație de viață similară cu a lui.

Până acum, Viorel a reușit cu greu să își susțină cheltuielile cu taxa de facultate, însă de data asta are nevoie de ajutor. Are nevoie de 1500 lei, pentru a-și achita ultima tranșă a taxei de facultate. Pentru mulți această este o sumă infimă, însă pentru el o sumă absolut esențială. Are nevoie de această sumă până la finalul lunii martie.

Suportul pentru el presupune achitarea taxei de facultate de 1500 lei.

4. Bianca

Bianca este o tânără de 19 ani, frumoasă și muncitoare. Cu toate că nu și-a cunoscut niciodată părinții, este o fire veselă și ambițioasă.

Bianca este recunoscătoare pentru că și-a petrecut copilăria în grija unor asistenți maternali, pe care îi consideră niște adevărați părinți. Acum este în grija Centrului de Tineri al Fundației Metropolis și își dorește foarte mult să-și îndeplinească visul, acela de a fi Kineto terapeut. Pentru asta trebuie să promoveze mai întâi bacalaureatul, pe care, din păcate, anul trecut nu a reușit să-l promoveze. Are nevoie de pregătire intensivă la matematică și biologie, timp de 3 luni.

Suportul pentru ea  presupune o susținere financiară de 640 lei/ lună, timp de 3 luni.

5. Mihai

Mihai are 20 ani și încă din 2003 este instituționalizat. Și-a cunoscut părinții “printre picături”, însă a avut noroc să primească o educație bună de la educatorii săi, de la instructori și toți cei care l-au îndrumat de-a lungul timpului.

Mihai este acum în grija Centrului de Tineri al Fundației Metropolis și este elev în clasa a XII-a, la colegiul Tehnic Media, din București. Își dorește să urmeze o facultate bună din București, însă pentru asta are nevoie de pregătire suplimentare la limba română. Pregătirea îl va ajuta să-și asigure promovarea bacalaureatului și îi va oferi șanse mari să urmeze o facultate bună. Pregătirea la limba română costă 320 lei/ lună și are nevoie de pregătire timp de 3 luni.

Suportul pentru el presupune o susținere financiară de 320 lei/ lună, timp de 3 luni.

Am încercat să sumarizăm cât se poate de mult situația acestor copii minunați, care sunt niște luptători și au povești de viață de-a dreptul impresionante. Ca oricare dintre noi, ei au nevoie de suport, iar acest suport poate face diferența între o viață bună și o viață dificilă.

Dacă dorești să susții unul dintre acești copii, îți mulțumim, te felicităm pentru această decizie minunată și te invităm să ne contactezi și îți vom oferi toate detaliile necesare.

Mai presus de suportul financiar, de care ei se bucură enorm, copiii sunt foarte bucuroși și dornici să primească suportul moral și aprecierea unor oameni ca tine.

Email: contact@haisaajutam.ro

Telefon: 0754 225 240