Fii și tu un îngeraș! Susține visul unui copil.

Atunci când pornim în viață, toți suntem dependenți de ajutorul și susținerea părinților noștri. Iar când ai parte de susținere poți realiza foarte multe în viață.

Dar ce faci atunci când părinții nu îți pot oferi mai mult decât condițiile minime de subzistență, hrană și adăpost, sau poate nici atât, iar tu îndrăznești să visezi la mai mult?

Visezi să ai o viață bună, un loc de muncă respectabil sau chiar o mică afacere. Sau poate îți dorești să fii artist, unul talentat și apreciat, să fii respectat în societate și să-ți întemeiezi, la un moment dat, o familie care să nu întâmpine greutățile pe care tu ai fost nevoit să le înfrunți.

De aici a pornit proiectul nostru. Din dorința de oferi șansa la un viitor mai bun copiilor care au potențial, dar care nu au suportul necesar.

Noi știm că educația este cea care face diferența între cele două granițe și mai știm că fără un suport financiar, cei mai mulți dintre copiii talentați și cu vise mărețe, nu reușesc. Își pierd pe parcurs visul. Nu este ușor să îți menții vie dorința și puterea de a lupta pentru visul tău atunci când acasă o duci greu, iar părinții tăi nu au posibilitatea de a te susține în educație.

Noi am ales să luptăm alături de ei. Să îi susținem și să-i ajutăm să-și îndeplinească visul și să aibă șansa la o viață mai bună. Însă nu noi vom fi eroii acestor povești. Nu suntem noi cei care vor schimba destinele acestor copii. Ci voi, cu ajutorul nostru.


Fii și tu un Îngeraș! Susține visul unui copil.

Iată cum poți ajuta tu:

 • Cunoști copii talentați în anumite direcții artistice sau sportive, sau copii care învață bine la școală, dar ai căror părinți nu îi pot susține financiar pentru a-și dezvoltă aptitudinile? Oferă-le șansa unui viitor mai bun! Trimite-ne informații cât mai detaliate despre situația copiilor și ajută-ne să le facem cunoscută povestea. Asigură-te că familiile lor sunt de acord cu implicarea copiilor în acest proiect.
 • Poți schimba destinul unui copil, susținându-i visul. Fii Îngerașul lui! Oferă-i șansa unui viitor mai bun susținând financiar taxa lunară aferentă meditațiilor școlare sau a cursurilor de perfecționare în diferite arte sau în sportul preferat, a lecțiilor la instrumentul preferat, etc.  Ajută-l să-și desăvârșească talentul azi, pentru o viață mai bună în viitor.
  Contactează-ne și alege din lista copiilor care au nevoie de suport, pe cel pe care tu dorești să-l susții. Fii eroul lui și schimbă-i destinul.
  Suportul tău presupune susținerea taxelor lunare necesare pregătirii lui în anumite domenii, în care acesta are potențial și dorește să exceleze.

  Asigură-te că îl poți susține financiar pe întreaga perioadă pe care o propui. Poți alege să îl susții în cuantumul unei anumite sume de bani sau pentru o anumită perioadă de timp; sau poți alege să îl susții cu tot ceea ce are nevoie, pentru întreaga perioadă de timp necesară evoluției lui.
  Oricare ar fi alegerea ta, vei avea parte de suportul nostru constant, te vom pune la curent cu toate informațiile necesare și ne vom asigura că protejatul tău va beneficia de pregătirea necesară pe care tu i-ai asigurat-o.

 • Dacă ești profesor și ai expertiză într-un anumit domeniu, materie școlară sau un anumit sport, artă, specializare, și îți dorești să susții cu pregătire pro-bono un copil care are nevoie de suport în domeniul respectiv, fii tu Îngerașul lui. Poți susține visul unui copil și îi poți schimba viitorul într-unul mai bun!


Contactează-ne și înscrie-te în lista îngerașilor.

După cum vezi, oricare ar fi modalitatea în care tu alegi să ajuți un copil, susținerea ta va fi foarte valoroasă!

Ne bucurăm enorm pentru alegerea ta și te invităm să ne contactezi.

Email: contact@haisaajutam.ro

Accesează formularul corespunzător și dă-ne mai multe detalii despre cum vrei să ajuți. Toate donațiile pentru acest proiect se fac prin platforma ”Bursa Binelui”.