Donează din impozitul pe profit

Povestea începe în 2010, când Laura a aflat că are Lupus (o boală autoimună) și nu poate avea copii. “Boala a venit cu un motiv. Probabil nu merg pe drumul drept în viața mea” se gândește ea.
Și-a îndreptat atenția către copii, orfelinate, binefacere, adopție. În aventura binelui l-a cunoscut pe Cristi, un om minunat care încerca să ofere cât mai multă afecțiune și suport copiilor orfani, și împreună au avut o viziune: să lupte pentru drepturile, educația și protecția copiilor orfani sau defavorizați.

An de an schimbăm destine, hai și TU!

Educație:

  • am ajutat peste 10.000 copiii orfani și din mediul rural să meargă la scoală oferindu-le rechizite și ghiozdane
  • peste 80 de copii din orfelinate au învățat o meserie

Cazuri sociale:

  • peste 50 cazuri sociale din întreaga Românie

Ajutor social centre de plasament:

  • peste 3000 copii din București și centrele rurale

CINE poate direcționa?

Orice companie poate direcţiona 20% din impozitul pe profit către un ONG care susţine o cauză socială. Modalitatea de direcţionare este foarte simplă: compania îşi calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG- ul susţinut, cheltuielile fiind deductibile.

DE CE să alegi să direcționezi 20% din impozitul pe profit?

Este simplu și rapid. Și pentru tine, și pentru noi.

Fiecare Contract de Sponsorizare sprijină destinele copiilor pe care îi ajutăm an de an. Ne implicăm în fiecare poveste, contribuim și alergăm pentru binele și nevoile lor. Toate aceste acțiuni au la bază o MARE NEVOIE: finanțarea.

Doar în luna decembrie am distribuit peste 60 de laptopuri în țară cu tot cu internet, am adunat peste 400 de cadouri pentru a le duce copiilor care i-au scris Moșului prin spiridușii Hai Să Ajutăm și punem la cale noi proiecte! Avem multe idei, multă voință și dorință să ajutăm. Alătură-te și tu chiar acum printr-o simplă redirecționare a impozitului pe profit.

Dacă ai întrebări despre contract sau dorești să afli detalii suplimentare despre cazurile noastre, Cristian Istrătescu, fondator HSA, îți răspunde la întrebări: 0732307003

Dacă vrei să citești mai multe despre calcularea impozitului și ce reprezintă, accesează pagina ”Donează” .

Descarcă acum Contractul de Sponsorizare și trimte-l pe contact@haisaajutam.ro

Te contactăm noi!

Trimite-ne datele tale și te contactăm în cel mai scurt timp!

CE RĂMÂNE DE FĂCUT?

Totul se rezumă la încheierea unui Contract de Sponsorizare între firma ta şi ONG HAI SĂ AJUTĂM, în baza căruia banii pot fi deduşi din impozitul pe profit. În urma folosirii sumei donate, vei primi un raport asupra modului în care banii tăi au fost cheltuiți şi al impactului pe care l-au avut în viaţa celor ce au avut nevoie de noi.

Descarcă acum Contractul de Sponsorizare și trimte-l pe contact@haisaajutam.ro

CUM direcționez cei 20%?

Citește în detaliu în pagina ”Donează

Descarcă acum Contractul de Sponsorizare și trimte-l pe contact@haisaajutam.ro