Donează acum pentru proiectele noastre

“Trebuie să mi se întâmple și mie ceva bun în viața asta” ne-a spus un copil de 17 ani dintr-un centru de plasament și care realizase că se termina liceul și nu știe ce se va întâmpla cu viața lui.

Noi putem să fim acel ceva bun din viața lui! Îl putem finanța cu bani pentru cursuri de calificare.

Avem o echipă dedicată, inclusiv  psihologi care merg la centre și consiliază copiii, atât pentru a alege cursul potrivit lor, cât și în timpul cursului, pentru a depăși obstacolele împreună.

Donează pentru proiectul “Alege drumul tău în viață” și construiește drumul unui copil! Împreună putem reduce numărul copiilor întorși în stradă după ieșirea din sistem.

Asociația HAI SĂ AJUTĂM

RO88INGB0000999903838102
Cont deschis la ING Bank, agenția Opera, București

1959392_10152437866844206_1861214976_n
Proiectele noastre:

1. Cursuri de calificare într-o meserie pentru copiii din centrele de plasament și familiile defavorizate. Proiectul „Alege drumul tău în viață” este un proiect pe termen lung, cu un impact în întreaga societate. Mai multe detalii în secțiunea ”Proiecte” din site-ul nostru.

2. Piesa de teatru în care actorii sunt copiii din centrele de plasament – proiect anual, desfășurat în preajma Crăciunului. Cu banii strânși din rezervarea biletelor cu donații organizăm o tabără la munte pentru micii actori.

3. Proiectul “Scrisorile lui Moș Crăciun”

Început in 2011, proiectul a crescut de la an la an. Copiii scriu o scrisoare Moșului cu dorințele lor. Scrisorile sunt colectate de voluntarii Hai Să Ajutăm, scanate și puse pe site-ul ONG-ului astfel încât cei care vor să îndeplinească dorința unui copil, își pot alege o scrisoare de pe site. Înainte de Crăciun, cadourile sunt strânse și centralizate într-un depozit, de unde Mos Crăciun pleacă spre fiecare casă de copii.

4. Proiectul “Îngerașul”

Un “Îngeraș” este o persoană care își ia angajamentul de a fi alături de un copil moral sau/și financiar pe termen lung. Copii care și-au găsit „îngerașul” au cunoscut viața din afara centrului de plasament, au acum o altă viziune asupra vieții și știu că există cineva care îi iubește.

5. 1 Martie

Organizam târguri de vânzare mărțișoare din ipsos pictate de copiii din centrele de plasament.

6. Cazuri sociale

Sprijinim cazuri sociale, în special pe cei care au copii și nu le pot asigura accesul la educație: le oferim rechizite, ajutam la îmbunătățire mediului de viață și totodată oferim sprijin și consiliere psihologică.

7. Sprijinim copiii bolnavi de Lupus – realizăm un film pentru notorietatea acestei boli.

8. Evenimente pentru centrele de bătrâni, prin care încercăm să le readucem zâmbetul pe buze și bucuria unei noi zile.

Vrei să te anunțăm când facem un eveniment? Avem nevoie de emailul și acordul tău. Click pe linkul de mai jos.

https://www.haisaajutam.ro/salveaza-o-viata/