Istorie

povestea laurei Povestea începe în 2010, când Laura a aflat că are Lupus (o boală autoimună) și nu poate avea copii. “Boala a venit cu un motiv. Probabil nu merg pe drumul drept în viața mea” se gândește ea.
Și-a îndreptat atenția către copii, orfelinate, binefacere, adopție. În aventura binelui l-a cunoscut pe Cristi, un om minunat care încerca să ofere cât mai multă afecțiune și suport copiilor orfani, și împreună au avut o viziune: să lupte pentru drepturile, educația și protecția copiilor orfani sau defavorizați.
2011 -2016
Educație:
1. am ajutat 3000 copiii orfani și din mediul rural să meargă la scoală oferindu-le rechizite și ghiozdane
2. 80 de copii din orfelinate au învățat o meserie

Cazuri sociale: peste 30 cazuri sociale din întreaga Românie
Ajutor social centre de plasament: peste 3000 copii din București și centrele rurale

Vrei să te anunțăm când facem un eveniment? Avem nevoie de emailul și acordul tău. Click pe linkul de mai jos.

https://www.haisaajutam.ro/salveaza-o-viata/

Vrei să te alături în misiunea noastră? Dacă vrei să fii voluntar te așteptăm să ne contactezi pe contact@haisaajutam.ro/

Dacă vrei să donezi : Cont Ron ING: RO88 INGB 0000 9999 0383 8102

laura dolisPovestea Laurei,  este prezentată  în filmul de scurt metraj  “Printre pași”. Această poveste minunată stă la baza creării  asociației Hai să Ajutăm .

Viața nu este mereu un drum lin de munte, câteodată este o cărare sinuoasă plină de bolovani sub amenințarea avalanșelor. Așa a fost viata mea în ultimii 5 ani.

Cine este Laura? Laura este o ființă ca și tine, care învață acum să trăiască. De ce acum? 30 de ani a trăit o viata agitată, o alergătură continuă între 3 joburi și un soț, în lupta continuă cu timpul, reușind performanța de a uita de ea. Atunci în viața ei s-a pornit o avalanșă, a fost lovită foarte dur de către o boală autoimună – lupus. Atunci totul s-a oprit.

Întrebarea este ce faci atunci când ești în urcare și pornește o avalanșă, o ploaie torențială sau o alunecare de teren și nu ești pregătit corespunzător?  Nu te poți întoarce…. se așează noaptea peste munți iar tu ești în pericol. Te lași cuprins de panică sau lupți să mergi mai departe?

Mergând, pe drum descoperi dragonul care păzește palatul fermecat, unde temerile dispar, unde există speranță și iubire, unde realitatea este un vis și visele devin realitate. Singurul care poate intra în palat ești TU, dar un alt tu, un TU venit dintr-o lume cum nu ți-ai fi imaginat-o vreodată!

A descoperit o nouă lume, o lume în care cunoști bucuria de a ajuta necondiționat, a descoperit atât de mulți oameni frumoși, care i-au întins o mână de ajutor; a început să ajute copiii orfani, și-a înființat un ONG Hai să ajutăm alături de un om minunat, Cristi,  și într-un final a salvat o viață: Ayana! Fetița pe care a adoptat-o și pe care o iubește atât de mult, încât distanța de la Pământ până la Lună pare mica. S-a redescoperit pe ea, și a pornit la drum într-o nouă viață.

Îmi doresc ca povestea Laurei , materializată în filmul de scurt metraj  “Printre Pași”  să inspire cât mai mulți oameni și să insufle speranță.

(sursa: www.printrepasi.ro)