Un zambet pentru copiii bolnavi

Cu totii ne dorim o lume mai buna, o lume fara boli, o lume cu multe zambete si  fara stres.

Ce control avem noi ? Avem puterea de a impiedica o boala ? Poate nu…dar avem puterea de a o face mai usoara.

Sa ne gandim la copii. Copiii se imbolnavesc des cand sunt mici, au sistemul imunitar in formare.  Daca veti merge  vreodata intr-o clinica, spital de pediatrie veti gasi multi copii plangand, tristi, tremurand de frica. Dar daca veti merge in Spitalul Marie Curie veti vedea copii linistiti, care se joaca la masute, coloreaza, zambesc. Jocurile ii ajuta pe copii sa uite de frica, de durere.

Noi am vazut aceasta imagine, si vrem sa credem astfel de locuri in intreaga Romanie! Le putem readuce zambetul pe buze ! Stiti care este puterea unui zambet? Ganditi-va ca aveti o zi proasta…si cineva va zambeste…ii zambiti si voi…ce se intampla in acel moment?  Stiti raspunsul …

Dar pentru un copil? Un zambet este de un million de ori mai important ! Copilul cand se joaca uita de durere, de frica, se adaposteste in lumea lui.

Ne-am propus sa facem acest loc dedicat copiilor bolnavi in 30 de clinici din Bucuresti si restul tarii.

Un singur  loc dedicat copiilor consta in :

O masuta = 100 lei

2 scaune = 50 lei

O casuta cu forme geometrice = 35 lei

Un joc motric = 60 lei

Creioane colorate = 10 lei

Fise de colorat = 10 lei

Avem nevoie de ajutorul vostru ! Doneaza 100 lei si ai cumparat o masuta pentru copilasi, doneaza 25 de lei si ai cumparat un scaun! Orice banut conteaza! Doneaza 2% din impozitul pe venit si putem face cat mai multe locuri ca acestea!

Am inceput prin a face 4 locuri dedicate copiilor (unul in policlinica Drumea Radulescu, altul in clinica Qmed, clinica Sante si in Ploiesti ) si dorim sa facem cat mai multe cu ajutorul vostru.

Haideti sa aratam ca ne pasa! Impreuna putem reusi! Putem face o diferenta!