Tabara de ski recompensa pentru munca copiilor

“Dupa fapta si rasplata”…”In viata trebuie sa muncesti ca sa obtii rezultate”  sunt cuvintele cu care eu am crescut si personal cred in ele, imi educ copilul tot in acest sens si incercam sa educam si copiii din centrele de plasament tot in acest spirit .

De 7 ani organizam cu ocazia fiecarui Craciun o piesa de teatru unde actorii sunt copiii din centrele de plasament Mia’s Children si The Door. Copiii muncesc alaturi de indrumatori (regizori, coregrafi..) timp de 3 luni, repeta in fiecare saptamana si sunt extreme de sarguinciosi, in fiecare an facem ceva nou si in fiecare an ii vad cum vor sa se autodepaseasca, sa fie mai buni decat anul trecut.

Este o terapie prin teatru ceea ce facem noi cu ei si pot spune cu mandrie ca vad progrese. Sunt mult mai responsabili, isi depasesc  fricile mai bine. Nu este deloc usor sa fii pe scena, cortina trasa, te uiti cum sala se umple de oameni, suntem foarte fericiti ca au venit sa ne vada dar in acelasi timp emotiile ne umplu corpul.

Fiecare copil gestioneaza propriile emotii caci atunci cand iese pe scena stie ca trebuie sa dea ce are el mai bun in fata publicului. Iar aplauzele de la final sunt minunate, sunt recompensa lor.

Pe langa aplauze, din banii stransi din donatiile de bilete noi ii ducem la munte. In acest an i-am dus la ski, unii pentru prima oara au pus schiurile in picioare. Este minunat sa vezi cum descopera zapada , derdelusul si bucuria de a schia alaturi de profesorii nostri de la Super Tabere, Craita si Ovidiu.

Anul acesta au fost 35 de copii implicati din cele 2 centre de plasament, am fost o familie numeroasa si vesela.

Va multumim voua, cei care ati venit sa ne vedeti  si va asteptam si in decembrei 2018 cu noi surprize.

Daca doriti sa donati pentru acest proiect mai jos este contul , cu mentiunea  “Piesa de teatru”.

Cont Ron ING: RO88 INGB 0000 9999 0383 8102