Sprijinim educatia & elevii premianti – editia II

img_0980
De ce facem: In dorinta noastra de a sprijini educatia, demaram si anula acesta proiectul dedicat copiilor saraci dar care au rezultate extraordinare la invatatura!
Ce facem: Premiantii vor avea parte de o tabara de vis la munte si nu oriunde ci la Cabana Padina.
Pe langa locurile deosebite pe care le vor vedea si vizita vom face o serie de activitati cu ei: tras cu arcul, sarit cu sacul, intreceri, vom invata ce inseamna o trusa de supravietuire, vom invata cum sa urcam pe munte corect, sa pretuim si sa protejam natura, sa traim sanatos.
Ce este deosebit: Ca sa constientizeze mai bine rezultatele copiilor, ca sa ii sprijine mai mult pe viitor, parintii vor fi invitati de copii sa mearga cu ei ca sa aiba impreuna o experienta completa
CE POTI FACE TU? Cunosti un copil premiant din clasele IV-VIII care are o situatie grea in familie, este orfan, dar totusi reuseste sa aiba rezultate extraordinare
Suntem fericiti ca am reusit in editia anterioara sa le aratam locuri in care nu ar fi ajuns poate niciodata. Sunt copii buni, copii care invata mult, copii care au probleme fizice, care au o viata grea, de-abea au ce manca, cu parinti bolnavi, saraci, handicapati, si in ciuda tuturor acestor oprelisti ei au ales sa invete, fara un sprijin din partea parintilor, ceea ce este de admirat la un copil!
I-am vazut extrem de fericiti si de mandri caci ei au castigat aceasta excursie prin munca lor.
Sprijiniti educatia alaturi de noi! Sprijiniti copiii care vor sa invete! Ei sunt viitorul!