Proiectul GENERATII IMPREUNA

Ce se intampla cu parintii nostri cand imbatranesc? Devin bunici.. si unii.. sunt uitati … si sfarsesc la centrul de batrani.

Cea mai mare bucurie a lor este sa fie inconjurati de copii, de nepoti.

Asociatia Hai sa Ajutam a facut acest lucru posibil!

Am creat proiectul: Generatii Impreuna, proiect UNIC in Romania

Am adus impreuna copiii din centrele de plasament langa batranii din cel mai mare centru de batrani din Buc prin jocuri, zambete, imbratisari si multa dragoste, ceea ce le lipseste amandurora.

Pt o zi copiii au simtit dragostea unui bunic si batranii au trait iubirea daruita liber si sincer de catre copii.

Cum am reusit asta?

Doua echipe de copii vor concura sprijiniti de voluntarii Hai Sa Ajutam ca sa gaseasca comoara care o sa fie ascunsa intr-un … centru de batrani!

Ca sa obtina indiciile pentru gasirea comorii, copiii vor trebui sa treaca de probe sportive dar si de probe ‘speciale’ puse in scena cu ajutorul batranilor si care ii vor solicita fizic, mental si emotional.

Pentru probele sportive am apelat la ajutorul prietenilor de la Supertabere care le-au pregatit activitati super interesante!

Prima actiune a avut loc pe 10 August insa dorim ca aceasta activitate sa se desfasoare in fiecare weekend si sa implicam cat mai multe case de copii si centre de batrani din toata Romania.

Avem nevoie de ajutorul vostru ca sa reusim sa strangem fondurile necesare desfasurarii proiectului, in jur de 1500 lei pentru o actiune (include si transport, apa, sucuri, dulciuri pentru copii).

Fii printre temerarii acestui proiect unic facand click pe butonul de Doneaza, poti face parte din acest minunat proiect. Se poate dona cu cardul simplu si usor prin procesare 100% securizata de Mobilpay.

Daca va este mai comod prin transfer, puteti dona direct in contul bancar deschis la: ING:RO88 INGB 0000 9999 0383 8102

Si nu uitati, NUMAI IMPREUNA putem reusi, fara voi, ideile noastre raman doar … idei.

Pentru unii dintre batrani pot fi ultimele clipe de fericire, ultimele clipe inconjurati de energia copiilor.

Echipa Hai Sa Ajutam