Caravana rechizitelor editia 3

Campania noastra de ajutor pentru educatie are loc anual in luna septembrie inainte de inceperea scolii si ne axam pe familiile sarace din zonele rurale.

In 2017 am avut ambitia sa ajutam 3000 de copii din zonele: Dobrogea, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Dolj, Prahova, Hunedoara.  I-am ajutat sa mearga la scoala au primit un ghiozdan echipat deja cu tot ce au nevoie: creioane, caiete, penar, pixuri..etc.

Copii impreuna cu parintii si chiar cadrele didactice ne-au asteptat cu trandafiri, cu prajituri, cu un  zambet luminos si cu o bucurie care ne-a umplut sufletul de lumina. Au primit ghiozdanele, s-au uitat in ele si s-au bucurat de penarele colorate, stilourile, deoarece parintii lor nu isi permi sa le cumpere stilouri, de faptul ca au caiete pe care sa pot scrie.

Astfel de familii au traiul foarte greu, parintii se chinuiesc sa puna mancare pe masa si sa repare casa, sa aibe un wc (sunt multi care nu au ) caietele si educatia este pe ultimul loc.

Asadar va intreb de ce sa privam acesti copii de educatie ? de un viitor? Ei pot mai mult decat sa munceasca pamantul, dar daca nu au sprijin macar material nu se vor dezvolta niciodata.

O parte din ei nici nu se duceau la scoala caci nu aveau caiete pe care sa scrie si le era rusine.

Daca doriti sa sprijiniti Campania noastra anuala va asteptam cu drag cu donatii sau  voluntaiat.

Adresele, mailul, telefonul si contul le gasiti la CONTACT.

De sprijinul vostru depinde educatia a cator mai multi copii.

IMG_7587 IMG_6092 IMG_7645 IMG_7592 IMG_7581 IMG_1361 IMG_1348 IMG_1317 IMG_1302