Cine suntem

Misiunea & valorile &viziunea noastra

Misiunea noastra:  Hai sa ajutam salveaza vieti, lupta pentru  sansa la o viata a fiecarui copil abandonat sau defavorizat.

Viziunea noastra:  O lume unde copiii sa nu moara de foame, sete, frig, sa fie protejati si iubiti. Vrem sa schimbam modul in care oamenii privesc copiii orfani si defavorizati, vrem sa creem oportunitati si sansa la o viata.

Valorile noastre:

Integritate: Actionam in interesul copiilor, nu ne compromitem reputatia, personalul este instruit in a da dovada de sinceritate si profesionalism.

Transparenta: Toate actiunile si donatiile sunt deschise publicului. Dupa fiecare proiect finalizat, publicam poze, filmultele, toate activitatile noastre sunt vizibile pe site si facebook.

Creativitate: Incercam sa venim cu idei inovatoare, suntem deschisi la orice propunere care ar putea aduce un beneficiu copiilor.

Ambitii inalte: Ne setam ambitii inalte, ne provocam continuu pentru a face proiecte cu impact asupra vietii copiilor.

Iubirea: In fiecare proiect ne implicam afectiv, oferim iubire, afectiune, senimente de care copiii orfani au atata nevoie.

 

Echipa

Echipa este tanara, motivata, cu experienta in munca cu copiii. Noi stim ca fericirea adevarata sta in zambetul unui copil.

  • Grupul nostru de voluntari este condus de 4 managerul de proiect:
  • Marketing&Communication Coordinator Laura Dolis 0745793046
  • Advocacy and Fundraising Coordinator Cristian Istratescu 0732307003
  • Resource Development Manager Andra Pirvan 0742896816
  • Finance and Administration Coordinator Cristian Istratescu 0732307003

 

Donatorii nostri

Donatorii sunt rotitele care fac motorul HAiSA AJUTAM sa functioneze. La nivel de creativitate ne provocam la cele mai inalte standarde, dar o idee ramane la stadiul de idee daca nu ai fondurile necesare. Lor le datoram totul si am dori sa le multumim pe aceasta cale.